Palveluni

Ikimetsän® jooga

Lempeä ja huoltava hathajoogatunti metsässä. Avaamme, vahvistamme ja tasapainotamme kehoa ja mieltä hathajoogaliikkeiden avulla, omaa kehoa kuunnellen ja luonnon muotoihin asettuen. Lopuksi rentoudumme alustoilla maaten. Tunti sopii kaikille, myös ensikertalaisille ja itsensä jäykäksi kokeville. Tunnin kesto on 90 minuuttia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kohdasta Ohjaajaesittely ja ilmoittautuminen

 Ikimetsän® rentoutus

Kävelemme yhdessä metsän sydämeen. Teemme helppoja, koko kehoa lempeästi mutta tehokkaasti avaavia, seisaaltaan tehtyjä liikkeitä puita ja kiviä apuna käyttäen. Lopuksi istahdamme kiville ja teemme koko kehoa ja mieltä elvyttävän ja rauhoittavan rentoutumisharjoituksen.

Ikimetsän®  rentoutus sopii kaikille, jotka kaipaavat luonnon ehtymätöntä voimaa. Tunnin kesto on 75 minuuttia. Ikimetsän rentoutus ei ole joogatunti, vaan rauhallinen liikunta- ja rentoutumistunti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kohdasta Ohjaajaesittely ja ilmoittautuminen.


Ikimetsän® iloja matkailijoille

Suunnitellaan yhdessä matkailijaryhmän tarpeisiin sopiva tunti. Onko se Ikimetsän® joogaa, rentoutusta, leppoisaa ryhmäsuunnistusta vai kenties metsätanssia?  Yoga classes can also be instructed in English. Ohjaajaesittely ja ilmoittautuminen

 Ikimetsän® jooga urheilijoille

Kovasti harjoittelevalla urheilijalla voi olla kehossa piileviä jännitystiloja, jotka voivat jäädä huomaamatta, mikä voi aiheuttaa ylikuntoa, sairastelua tai kipuja. Pitkittyessään vaivat voivat kroonistua.

Joogan monipuoliset liikkeet avaavat, tasapainottavat ja rentouttavat urheilijaa. Lihasten ja nivelsiteiden lisäksi joogaliikkeiden teho ulottuu lihaskalvoihin - aina kudostasolle kuten sydämeen saakka. Koska jooga kehittää kehontuntemusta, auttaa se tunnistamaan näitä rasituksia paremmin.

Ikimetsän®  jooga urheilijoille ei ole pinnistävä suoritus, vaan irtipäästämisen harjoitus. Se sopii urheilijoiille, jotka haluavat tehostaa palautumistaan, lisätä kehontuntemustaan ja näin parantaa suorituskykyään kehoa ja mieltä huoltavan harjoittelun avulla. Tunnin kesto 90 minuuttia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kohdasta Ohjaajaesittely ja ilmoittautuminen.