Ohjaajanne Anu Tuomaala 

Koulutus: joogaopettaja, Grounding® Yin joogahoitaja, liikunnanopettaja (LitM)

Asun Porvoossa. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi lasta.

Innostuin kehittämään Ikimetsän® joogaa huomatessani metsän voiman. Olen monesti huomannut metsässä joogaamisen parantaneen omaa oloani esimerkiksi flunssaisena. Hyvinvointini on parantunut nopeammin metsässä kuin vain kotona levätessäni. 

Kevääseen 2024 mennessä olen vienyt noin 8000 ihmistä joogaamaan, rentoutumaan ja rauhoittumaan metsään. Olen onnellinen todetessani, että yhdessä hyväntahtoisella asenteella tehdyt rauhalliset ja helpot jooga- ja venytysliikkeet metsän vaikutuksessa rauhoittavat jokaisen ihmisen mielen hetkessä. Kehon ja mielen tasapainottuessa kiire, stressi ja erilaiset roolit hälvenevät, sielukkuus lisääntyy ja ihmisestä tulee jälleen oma suloinen itsensä. 

Vaikka pystyn helposti palauttamaan mieleeni kotiseutuni Pohjois-Karjalan Ylämyllyn kylän kangasmetsän tuoksun kuumana kesäpäivänä, on sydämeni metsä nykyään Porvoon Haikkoossa, vanhojen jykevien kuusten ja mehevän sammalen sylissä.

Tilaustunnit ja -kurssit sopimuksen mukaan Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!

Syksyllä 2024 seuraavat Ikimetsän joogan ryhmätunnit Porvoon Haikkoossa.

www.ikimetsanjooga.fi/040-7794754/anu@ikimetsanjooga.fi.

Facebook: Ikimetsän jooga

Instagram: ikimetsanjooga1

Tunnit ohjaa Ikimetsän® joogan Anu Tuomaala, joogaopettaja, Grounding® Yin joogahoitaja, LitM, liikunnanopettaja.

Ilmoittautuminen puhelimitse 040-7794754, sähköpostitse anu@ikimetsanjooga.fi tai ilmoittautumiskaavakkeella www.ikimetsanjooga.fi sivujen kautta.

Tule sellaisena kuin olet, lähde kotiin hetken huokaisseena ja virkistyneenä!